Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!

Вітаємо Чабана Р.А., вчителя предмету "Захист України", із перемогою у огляду-конкурсі серед вчителів предмету "Захист України" серед закладів освіти Хмельницької області

Дата: 14 жовтня 2021 о 08:35, Оновлено 22 жовтня 2021 о 08:37
183 перегляда

Вітаємо Чабана Р.А., вчителя предмету "Захист України", із перемогою у огляду-конкурсі, який проводився за вказівкою командувача оперативного командування "Захід" серед вчителів предмету "Захист України" серед закладів освіти Хмельницької області

Територіальна Оборона Хмельниччини разом з Хмельницькієм Омтцк.та.спом.

30 вересня о 15:14  · 

#конкурс_кращий_вчитель #предмету_Захист_України

#патріотичне_виховання_молоді #Хмельниччина #Хмельницький

Продовжується огляду-конкурс, який проводиться за вказівкою командувача оперативного командування "Захід". Одним із кращих вчителів предмету "Захист України" серед закладів освіти Хмельницької області відзначено вчителя предмета «Захист України» спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №27 імені Дмитра Іваха, міста Хмельницького - ЧАБАНА Романа Андрійовича, 1966 року народження, освіта вища, педагогічний стаж 26 років, спеціаліст вищої категорії, старший вчитель.

Чабан Роман Андрійович працює в школі з 2010 року по теперішній час. За цей час зарекомендував себе як вимогливий і відповідальний педагог, який постійно працює над самовдосконаленням, підвищенням своєї професійної майстерності та результативності власної праці.

У процесі навчання з предмета «Захист України» максимально сприяє належному рівню підготовки юнаків до військової служби, шляхом отримання знань та навичок, якостей та властивостей характеру, потрібних воїнові на початковому етапі військової служби, доповнюючи зміст курсу вивчення пропагандою історико-культурних традицій українського народу, його духовної спадщини, символіки, звичаїв та побуту, національної гідності, культури міжнаціональних відносини, морально-психологічних якостей громадянина, патріота, захисника Вітчизни.

Роман Андрійович навчально-виховний процес будує на високому науково-методичному рівні, використовуючи сучасні ефективні методи і засоби навчання. Під час проведення уроків створює атмосферу творчості, співробітництва, взаєморозуміння, розвитку здібностей юнаків. Роман Андрійович підтримує матеріально-технічну базу кабінету та тиру в належному стані та постійно вдосконалює її.

Чабан Р.А. організовує та, в повному обсязі, забезпечує допризовну підготовку, заходи військово-патріотичного виховання, профорієнтації учнів на військові, рятувальні та правоохоронні професії, належним чином виконує свої обов’язки у системі цивільного захисту школи.

Роман Андрійович постійно підвищує свій професійний рівень, займається самоосвітою, посів 2 місце у 1 турі Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2016».

Учитель бере активну участь у позакласні роботі школи . Роман Андрійович є керівником гуртків військово-спортивного спрямування, готує команди школи до участі у змаганнях з військово-прикладних видів спорту. Вихованці Чабана Р.А. є призерами в особистому заліку міських змагань «Юні козаки Поділля» та в особистому і командному заліку міських змагань зі стрілецького спорту.

Вчитель Чабан Р.А. користується заслуженим авторитетом серед учнів та педагогічного колективу.

Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.